Viszonteladóknak

Regisztráljon a

viszonteladói kedvezményekért!

 

Regisztrációval járó előnyök

Regisztrált vásárlóként Ön – listaár helyett – a viszonteladók számára biztosított kedvezményes árakon vásárolhat, könnyebben és gyorsabban tudja intézni a megrendeléseket, naprakész lehet a rendelései állapotát illetően, és figyelemmel kísérheti korábbi rendeléseit. Regisztrált viszonteladóként hozzáférhet szakembereknek feltöltött tartalmakhoz is.

 

Kedvezmények

  1. Amennyiben regisztrált felhasználóként lép be a NapelemMarket.hu oldalra, már a viszonteladók számára biztosított kedvezménnyel csökkentett árakon vásárolhat.
  2. Bizonyos termékeknél mennyiségi kedvezményt is kínálunk. A mennyiségi kedvezmény termékenként eltérhet. Bővebb tájékoztatást a termékek adatlapjain találhat, amennyiben az adott terméknél elérhető a mennyiségi kedvezmény.
  3. Regisztrált felhasználóink, e-mailben határozatlan időközönként exkluzív ajánlatokat kapnak.
  4. Ezen felül nettó 1 millió Ft-os kosárérték felett minden vásárlónknak ingyenes szállítással kedveskedünk!

 

Regisztráció feltétele

Önnek rendelkeznie kell céges vagy egyéni vállalkozói adószámmal, mert munkatársaink ez alapján győződhetnek meg róla, hogy Ön valóban jogosult a kizárólag viszonteladók számára  biztosított kedvezményekre.

 

Figyelem!

A regisztráció mindenkinek elfogadásra kerül, de viszonteladói kedvezményt, csak olyan cég vagy vállalkozás igényelhet, akinek a tevékenységi körébe a napelemes termékek telepítése vagy értékesítése beletartozik. Erről minden regisztráltat személyesen értesítünk. Tehát a sikeres regisztrációt követően munkatársunk e-mailben értesíti az esetleges Viszonteladói állapotáról, amennyiben feltűntette Viszonteladói kérelmét és/vagy kitöltötte a céges adatokat, ami alapján ellenőrizhettük a vállalkozását. Amennyiben kérdése van írjon nekünk az info@napelemmarket.hu e-mail címre.

Regisztrálok!