NOBO FJORD Fűtőpanel 750W 40cm (NFK4N 07)

NOBO
64.567 Ft + ÁFA ( 82.000 Ft )
Menny.:db
Cikkszám: HCHP0010750-NFK
Elérhetőség: Rendelhető, nincs készlet, nettó

750W-10nm fűtéséhez.

A Nobo Fjord egy modern levegő-áramoltatású fűtőpanel elülső légráccsal, kifejezetten arra tervezve, hogy egyenletesen oszlassa el a meleget a szobában.

Amennyiben nem rendelkezik termosztáttal, mindenképpen válasszon hozzá, az ajánlat csak a fűtőpanelre vonatkozik. A külön megvásárolható NOBO ECO HUB teljes vezérlést és távolról történő irányítást biztosít a fűtőpanelekhez és más berendezésekhez melyek a NOBO Energy Control App-ot használják.

Raktárról, akár azonnal
Raktáron lévő, rendelhető termékek azonnal szállíthatók. Előrendelhető termékek esetén a szállításról kérjük érdeklődjön kollégáinknál.
Kapható választék:
Termosztát kiválasztása:
64.567 Ft + ÁFA ( 82.000 Ft )
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Az új és továbbfejlesztett levegő-kiáramlási pontok a fűtőpanel előtt optimális hőelosztást és klasszikus, időtlen formai kialakítást biztosítanak. Az eredmény megfelelő hőmérséklet a helyiség minden pontjában. A Nobo Fjord a bele kerülő port nem égeti el, ezáltal hozzájárul az egészséges belső légtér megteremtéséhez.

A Nobo Fjord sarkai lekerekítettek, ami lágyabb megjelenést eredményez és biztonságos környezetet teremt. Mérete más hasonló megjelenésű fűtőpanelekhez képest kisebb,és a készenléti fogyasztása is csak 0,5 W.

Ha a külső hőmérséklet jelentősen megváltozik, a Nobo Fjord sok versenytársa nem képes fenntartani az állandó benti hőmérsékletet. A Nobo Fjord ezzel szemben tartja a beprogramozott hőfokot a külső hőmérséklet bármilyen ingadozása ellenére is.

A paneleket az új generációs, digitális kijelzésű elektronikával rendelkező NCU termosztátokkal vezérelhetjük, melynek köszönhetően a kívánt hőmérséklet pontosabban beállítható, így egyenletesebb és energiatakarékosabb fűtés valósulhat meg az otthonunkban.

A fűtőpanel termosztátja a készülék tetején van elhelyezve, mely kényelmes használatot biztosít, ugyanakkor a hőérzékelő elektronika a fűtőpanel alján méri a hőmérsékletet. Ennek köszönhetően a termosztát visszatérő levegőt elemzi, így biztosítva a pontos hőmérséklet beállítást.

A gyártó minden termékre 5 év teljes körű garanciát és 10 év fűtőbetét garanciát vállal.

E termék teljesítménye 750 W
Fűthető terület 10 m²
Áramerősség 3.3 A
Hossz 63 cm
Magasság 40 cm
Mélysége 9 cm
Súlya 4kg
Általános teljesítmény
Teljesítmény 250 W - 2000 W
Feszültség 230 V
Készenléti fogyasztás max. 0,5 W
Konnektorba csatlakoztatható Igen
Alaptartozék Bekötővezeték villásdugóval, Fali konzol, Bekötődoboz
Szín Fehér
Védelmi fokozat IP24
Kettős szigetelés Igen
Fröccsenő víz védelem Igen
Elektronikus termosztát Igen
Max. felületi hőmérséklet 80 °C
Túlmelegedés gátló Igen
Szag- és hangtalan működés Igen
Fűtéstechnológia Konvekciós
Meleg levegő kiáramlás Előlapon
Programozás lehetőség NCU termosztáttal

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!