SunnyBag - SUNBOOSTER 28

34.063 Ft + ÁFA ( 43.260 Ft )
Menny.:db
Cikkszám: SNBG3000
Elérhetőség: Rendelhető, nincs készlet, nettó
 • hordozható napelemes rendszer
 • 3x7 Watt, vagyis 21 Watt összteljesítmény
Raktárról, akár azonnal
Raktáron lévő, rendelhető termékek azonnal szállíthatók. Előrendelhető termékek esetén a szállításról kérjük érdeklődjön kollégáinknál.
34.063 Ft + ÁFA ( 43.260 Ft )
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A Sunnybag SUNBOOSTER egy rendkívül hatékony hordozható napelemes rendszer 21 Watt összteljesítménnyel. Ez a napelemes töltőkészülék tökéletes mindazok számára, akik szeretik a függetlenséget és szeretnének árammal ellátni lenni szerte a világon. Nem számít, hogy túrázni, hegyet mászni, túrázni, kerékpározni, golfozni, kempingezni vagy fesztiválon  – ez a napelemes töltő megbízható társ, és minden eszközét ellátja árammal.

 • 21 watt teljesítmény – 3 db, egyenként 7 wattos napelem
 • Könnyű és kompakt – mindössze 660 g (1,4 font)
 • A termék méretei: 49x31x0,2 cm (19,3x12,2x0,08 hüvelyk)
 • 2 USB kimenet (mindegyik 1,5 Amper, 5 Volt)
 • 100%-ban tanúsított napelemek 22,4%-os hatásfokkal
 • Az ETFE-bevonatú felület vízálló, karcálló és ütésálló
 • Összecsukható panel – nagy felület a maximális teljesítmény érdekében, de összecsukva könnyen elrejthető
 • Teljesítményjelző színe – a LED színe jelzi, hogy mennyi áramot termelnek éppen
 • Az automatikus újraindítás funkció támogatja az iOS-eszközök töltését

Minőségellenőrzés 

A hagyományos napelemekkel ellentétben a SUNNYBAG-nál telepített SUNPOWER cellák lényegesen magasabb hatásfokkal rendelkeznek - nevezetesen 22,4%-kal. Ennek garantálása érdekében minden egyes panelt szállítás előtt 

Ennek garantálása érdekében minden egyes panelt szállítás előtt tesztelünk a teljesítményre. A vizsgálati tanúsítványt minden SUNNYBAG-hoz mellékeljük, és nemcsak az elért teljesítményt, hanem a vizsgálat napját és időpontját is tartalmazza. Így biztos lehet benne, hogy a SUNNYBAG azt nyújtja, amit ígér, és hogy eszközei megbízhatóan megújuló energiával vannak ellátva. 

 

A SUNNYBAG napelem a napfényt a napfény fotonjainak befogásával és ezáltal a félvezető anyagban - esetünkben például a szilíciumban - elektronok felszabadításával alakítja át elektromos árammá. Ezek az elektronok ezután a pozitív töltésű érintkező irányába mozognak, ami áramáramlást generál. Az elektronokat a félvezető anyag tartja meg, ami az anyag ellenállása miatt az elektronokat egy bizonyos irányba kényszeríti. A fotonok energiája határozza meg a felszabaduló elektronok energiáját és ezáltal a keletkező áram mennyiségét. A SUNNYBAG kiváló minőségű, 22,4%-os hatásfokú SUNPOWER ® napelemeket használ napelem moduljaiban. 

 

Kiterjesztett garancia

Minél hosszabb ideig használjuk a napelemet, annál több megújuló energiát termel. Ezért 5 év teljes körű garanciát vállalunk, ha regisztrálja SUNNYBAG-jét.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!