SunnyBag - napelemes hátizsák "ICONIC"

42.883 Ft + ÁFA ( 54.461 Ft )
Menny.:db
Cikkszám: SNBG1000
Elérhetőség: Rendelhető, nincs készlet, nettó

A divatos Sunnybag ICONIC nemcsak a tekinteteket fogja felkelteni, hanem integrált, független áramforrással is ellátja Önt. A beépített napelem adja ennek a napelemes hátizsáknak az egyedi megjelenését, és megújuló napenergiával látja el eszközeit. 

akár 5 év garanciával

Raktárról, akár azonnal
Raktáron lévő, rendelhető termékek azonnal szállíthatók. Előrendelhető termékek esetén a szállításról kérjük érdeklődjön kollégáinknál.
42.883 Ft + ÁFA ( 54.461 Ft )
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A divatos Sunnybag ICONIC nemcsak a tekinteteket fogja felkelteni, hanem integrált, független áramforrással is ellátja Önt. A beépített napelem adja ennek a napelemes hátizsáknak az egyedi megjelenését, és megújuló napenergiával látja el eszközeit. 

A Sunnybag ICONIC tökéletes társ a munkában és a szabadidőben egyaránt. Rengeteg tárolóhelyet kínál, amely tökéletesen fel van osztva, így minden holmijának megvan a maga helye. 

 

7 wattos SUNPOWER napelem 22,4%-os hatékonysággal. 

Térfogat: 20 liter 

Termékméretek: A termék mérete: 48x37x17 cm (19x15x7 inch) 

Súly: 1120 g (2.4 lb) 

Párnázott rekeszek legfeljebb 17 hüvelykes táblagépek és laptopok számára 

Külső textília 50%-ban újrahasznosított műanyag palackokból áll, a Global Recycled Standard által tanúsítva. Robusztus és vízlepergető anyag, esőálló cipzárakkal. 

Hatékony energiagazdálkodás és biztonságos töltés a beépített USB-kimenetnek köszönhetően 

Speciálisan kialakított belső és külső zsebek az útközbeni töltéshez. Ez olyan egyszerű, mintha az opcionálisan kapható POWERPACK 10,000 vezeték nélküli töltéssel a hátizsák belsejében lévő speciális rekeszbe helyezné. Az okostelefonja az oldalzsebbe kerül, és csak úgy automatikusan elindul a vezeték nélküli töltés. 

Minőségellenőrzés 

A hagyományos napelemekkel ellentétben a SUNNYBAG-nál telepített SUNPOWER cellák lényegesen magasabb hatásfokkal rendelkeznek - nevezetesen 22,4%-kal. Ennek garantálása érdekében minden egyes panelt szállítás előtt 

Ennek garantálása érdekében minden egyes panelt szállítás előtt tesztelünk a teljesítményre. A vizsgálati tanúsítványt minden SUNNYBAG-hoz mellékeljük, és nemcsak az elért teljesítményt, hanem a vizsgálat napját és időpontját is tartalmazza. Így biztos lehet benne, hogy a SUNNYBAG azt nyújtja, amit ígér, és hogy eszközei megbízhatóan megújuló energiával vannak ellátva. 

 

A SUNNYBAG napelem a napfényt a napfény fotonjainak befogásával és ezáltal a félvezető anyagban - esetünkben például a szilíciumban - elektronok felszabadításával alakítja át elektromos árammá. Ezek az elektronok ezután a pozitív töltésű érintkező irányába mozognak, ami áramáramlást generál. Az elektronokat a félvezető anyag tartja meg, ami az anyag ellenállása miatt az elektronokat egy bizonyos irányba kényszeríti. A fotonok energiája határozza meg a felszabaduló elektronok energiáját és ezáltal a keletkező áram mennyiségét. A SUNNYBAG kiváló minőségű, 22,4%-os hatásfokú SUNPOWER ® napelemeket használ napelemmoduljaiban. 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!