SunnyBag - LEAF Hordozható napelem "MINI"

12.848 Ft + ÁFA ( 16.317 Ft )
Menny.:db
Cikkszám: SNBG2100
Elérhetőség: Rendelhető, nincs készlet, nettó
 • a világ legkönnyebb rugalmas kültéri napeleme
 • napelemes töltőkészülék - túrázni, mászni, túrázni, kerékpározni, kempingezni, fesztiválokra vagy utazásokra
 • 5W teljesítmény
 • akár 5 év garancia
Raktárról, akár azonnal
Raktáron lévő, rendelhető termékek azonnal szállíthatók. Előrendelhető termékek esetén a szállításról kérjük érdeklődjön kollégáinknál.
12.848 Ft + ÁFA ( 16.317 Ft )
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A Sunnybag LEAF MINI a legkönnyebb és legkisebb napelemünk. Mindazonáltal ez az 5 wattos panel elegendő energiát biztosít a készülékek útközbeni töltéséhez – köszönhetően a nagy teljesítményű, 22,4%-os hatékonyságú SUNPOWER celláknak. A LEAF MINI ugyanolyan karcálló felülettel érkezik, mint a LEAF PRO, de nem rugalmas. A sarkokban lévő fűzőlyukak segítségével a panel könnyen rögzíthető hátizsákokra és egyéb tárgyakra.

Kis súlyának és kompakt formátumának köszönhetően ez a napelemes töltő minden alkalomra alkalmas - túrázáshoz, túrázáshoz, téli sportokhoz, ultrakönnyű túrázáshoz, kerékpározáshoz, hegymászáshoz, kempingezéshez, családi kirándulásokhoz, tengerparti nyaraláshoz, piknikhez a parkban - nincs határt szab a képzeletének. Csak vigye magával ezt a praktikus sokoldalú készüléket, bárhová is megy, és töltse fel okostelefonját vagy akkumulátorát tiszta napenergiával.

 • 5 watt teljesítmény
 • Ultrakönnyű, mindössze 158 gramm (0,35 font)
 • A termék méretei: 24,2x17,8x0,3 cm (9,5x7x0,1 hüvelyk)
 • 1 USB kimenet (akár 1,0 amper 5 volton)
 • 100%-ban tanúsított SUNPOWER napelemek 22,4%-os hatásfokkal
 • Az ETFE-bevonatú felület vízálló, karcálló és ütésálló
 • A sarkokon fűzőlyukak a hátizsákokhoz és egyéb tárgyakhoz való könnyű rögzítéshez
 • Teljesítményjelző színe – a LED színe jelzi, hogy mennyi áramot termelnek éppen
 • Az automatikus újraindítás funkció támogatja az iOS-eszközök töltését
 • A 2018-as ISPO-DÍJ utódja, Sunnybag LEAF+

Minőségellenőrzés 

A hagyományos napelemekkel ellentétben a SUNNYBAG-nál telepített SUNPOWER cellák lényegesen magasabb hatásfokkal rendelkeznek - nevezetesen 22,4%-kal. Ennek garantálása érdekében minden egyes panelt szállítás előtt 

Ennek garantálása érdekében minden egyes panelt szállítás előtt tesztelünk a teljesítményre. A vizsgálati tanúsítványt minden SUNNYBAG-hoz mellékeljük, és nemcsak az elért teljesítményt, hanem a vizsgálat napját és időpontját is tartalmazza. Így biztos lehet benne, hogy a SUNNYBAG azt nyújtja, amit ígér, és hogy eszközei megbízhatóan megújuló energiával vannak ellátva. 

 

A SUNNYBAG napelem a napfényt a napfény fotonjainak befogásával és ezáltal a félvezető anyagban - esetünkben például a szilíciumban - elektronok felszabadításával alakítja át elektromos árammá. Ezek az elektronok ezután a pozitív töltésű érintkező irányába mozognak, ami áramáramlást generál. Az elektronokat a félvezető anyag tartja meg, ami az anyag ellenállása miatt az elektronokat egy bizonyos irányba kényszeríti. A fotonok energiája határozza meg a felszabaduló elektronok energiáját és ezáltal a keletkező áram mennyiségét. A SUNNYBAG kiváló minőségű, 22,4%-os hatásfokú SUNPOWER ® napelemeket használ napelem moduljaiban. 

 

Kiterjesztett garancia

Minél hosszabb ideig használjuk a napelemet, annál több megújuló energiát termel. Ezért 5 év teljes körű garanciát vállalunk, ha regisztrálja SUNNYBAG-jét.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!