NOBO OSLO Fűtőpanel 250W 40cm (NTL4N 02)

NOBO
60.236 Ft + ÁFA ( 76.500 Ft )
Menny.:db
Cikkszám: NTL4N 02
Elérhetőség: Rendelhető, nincs készlet, nettó

250W-3nm fűtéséhez.

A Nobo Oslo a legfejlettebb fűtési technológiának és a letisztult, modern formatervezésnek köszönhetően a jövő fűtésrendszere.

Amennyiben nem rendelkezik termosztáttal, mindenképpen válasszon hozzá, az ajánlat csak a fűtőpanelre vonatkozik. A külön megvásárolható NOBO ECO HUB teljes vezérlést és távolról történő irányítást biztosít a fűtőpanelekhez és más berendezésekhez melyek a NOBO Energy Control App-ot használják.

Raktárról, akár azonnal
Raktáron lévő, rendelhető termékek azonnal szállíthatók. Előrendelhető termékek esetén a szállításról kérjük érdeklődjön kollégáinknál.
Kapható választék:
Termosztát kiválasztása:
60.236 Ft + ÁFA ( 76.500 Ft )
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A Nobo Oslo a Nobo új technológiai platformján alapul, amely új szintre emeli a jövő elektromos fűtési rendszereit nagy pontosságú termosztátok, energiatakarékos megoldások és a Nobo Energy Control vezérlés segítségével. A számos innovációnak hála a Nobo Oslo a fűtésrendszerek élvonalát képviseli.

Az új generációs fűtőpanelek elektronikájában elhelyezett digitális hőérzékelő 0,05°C pontossággal érzékel, mely a lehető legegyenletesebb hőtartást biztosítja. A fűtőpanelek 0,5 W készenléti fogyasztása, iparágában elsőként a 2025-ös energetikai szabványnak is megfelel.

.A Nobo Oslo klasszikus, fehér acél frontja, letisztult vonalai modern, időtlen megjelenést biztosítanak neki. A Nobo Oslo bármilyen stílusú lakásba jól illeszkedik. Igény szerint falra szerelhető, de gurulhat kerekeken is, ha mobillá szeretnénk alakítani. Fűtési elve azon alapul, hogy a hideg levegő alulról beáramlik a fűtőpanelbe, majd a meleg levegő felül távozik.

A Nobo termosztátjai igen pontosak és sokkal konzisztensebbek a változó külső hőmérséklettel szemben, mint más fűtésrendszerek. Míg más fűtőpaneleknek gondot okoz az állandó hőmérséklet biztosítása, a Nobo a termosztát segítségével tartja a belső hőmérsékletet a kinti időjárási viszonyoktól függetlenül. Az eredmény: sokkal kényelmesebb és energiatakarékosabb fűtés – személyre szabottan.

A paneleket az új generációs, digitális kijelzésű elektronikával rendelkező NCU termosztátokkal vezérelhetjük, melynek köszönhetően a kívánt hőmérséklet pontosabban beállítható, így egyenletesebb és energiatakarékosabb fűtés valósulhat meg az otthonunkban.

A fűtőpanel termosztátja a készülék tetején van elhelyezve, mely kényelmes használatot biztosít, ugyanakkor a hőérzékelő elektronika a fűtőpanel alján méri a hőmérsékletet. Ennek köszönhetően a termosztát visszatérő levegőt elemzi, így biztosítva a pontos hőmérséklet beállítást. 

Minden Oslo sorozatú fűtőpanel saját, a készülék tetején elhelyezett termosztáttal rendelkezik. Ennek köszönhetően minden készülék külön vezérelhető, és lehetőségünk nyílik a különböző helyiségek eltérő fűtésigényeinek megvalósítására.

E termék teljesítménye 250 W
Fűthető terület 3 m²
Áramerősség 1.1 A
Hossz 43 cm
Magasság 40 cm
Mélysége 9 cm
Súlya 4kg
Általános teljesítmény
Teljesítmény 250 W - 2000 W
Feszültség 230 V
Készenléti fogyasztás max. 0,5 W
Konnektorba csatlakoztatható Igen
Alaptartozék Bekötővezeték villásdugóval, Fali konzol, Bekötődoboz
Szín Fehér
Védelmi fokozat IP24
Kettős szigetelés Igen
Fröccsenő víz védelem Igen
Elektronikus termosztát Igen
Max. felületi hőmérséklet 80 °C
Túlmelegedés gátló Igen
Szag- és hangtalan működés Igen
Fűtéstechnológia Konvekciós
Meleg levegő kiáramlás Előlapon
Programozás lehetőség NCU termosztáttal

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!