NOBO ECO Hub

NOBO
85.000 Ft + ÁFA ( 107.950 Ft )
Menny.:db
Cikkszám: HCGP0080011-EH
Elérhetőség: Rendelhető, nincs készlet, nettó

A Nobo ECO HUB a szíve ennek az okos fűtésrendszernek, melyet Nobo Energy Control-nak hívunk.

Teljes vezérlést és távolról történő irányítást biztosít mind a fűtőpanelekhez, mind az elektromos fűtőszőnyegekhez, és akár más berendezésekhez melyek a NOBO Energy Control App-ot használják.

Tökéletes megoldás az otthona, vagy akár nyaralója fűtésének távoli vezérléséhez.

Az alacsonyabb energiafelhasználás és a magasabb fűtéskomfort még sosem volt ennél egyszerűbb!

Mindössze egy új Nobo Energy Control alkalmazás (okostelefonra vagy táblagépre) szükséges hozzá.

A Nobo ECO HUB üzembe helyezéséhez egy Wi-Fi képes routerre van szükség. Az ECO HUB saját, vezeték nélküli hálózatot használ az által vezérelt készülékekkel történő kommunikációhoz, így az otthoni routerhez csak az ECO HUB-ot kell csatlakoztatni.

A Nobo Energy Control alkalmazást futtató okostelefon, illetve táblagép a routeren keresztül éri el a Nobo ECO HUB-ot, így a távolról történő vezérléshez internetkapcsolat szükséges.

NOBO ENERGY CONTROL

A Nobo Energy Control egy vezeték nélküli energiaszabályozó rendszer, ami lehetővé teszi otthona fűtésrendszerének irányítását az egész család számára, egy okostelefon vagy egy táblagép segítségével.
 
A Nobo Energy Control könnyen és gyorsan telepíthető, és ha kész, az otthonára szabott, egyéni fűtésprogramok beállítása már gyerekjáték.

A Nobo Energy Control akár 25%-kal is csökkentheti a fűtésköltségét. A fűtőpanelek teljes és átfogó vezérlése révén egyszerűen csökkentheti azoknak a helyiségeknek a hőmérsékletét, amelyeket nem használ, illetve szabályozhatja a hőmérsékletet egy applikációval, függetlenül attól, hogy hol jár éppen a világban.

A gyártó minden termékre 5 év teljes körű garanciát és 10 év fűtőbetét garanciát vállal.

Raktárról, akár azonnal
Raktáron lévő, rendelhető termékek azonnal szállíthatók. Előrendelhető termékek esetén a szállításról kérjük érdeklődjön kollégáinknál.
85.000 Ft + ÁFA ( 107.950 Ft )
Menny.:db

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!