Longi Solar mono napelem 505Wp Black Frame

Longi Solar
82.500 Ft + ÁFA ( 104.775 Ft )
Cikkszám: SPLO566505-HiH
Raktárról, akár azonnal
Raktáron lévő, rendelhető termékek azonnal szállíthatók. Előrendelhető termékek esetén a szállításról kérjük érdeklődjön kollégáinknál.
82.500 Ft + ÁFA ( 104.775 Ft )

Leírás és Paraméterek

A LONGI LR5-66HIH 505W szolármodul új mércét állít fel a teljesítmény és a hatékonyság tekintetében, ezért az optimális választás a kifinomult napelemes rendszerek számára. A legmodernebb technológiával és kiemelkedő kidolgozással ez a modul megbízható energiatermelést és első osztályú minőséget biztosít.

Íme a LONGI LR5-66HIH 505W figyelemre méltó jellemzői és műszaki adatai részletesen

Legnagyobb teljesítmény: A lenyűgöző, 505 wattos névleges teljesítménnyel a modul kiemelkedő energiatermelést és maximális hozamot ér el. Innovatív PERC cella technológia: A modul fejlett PERC cellás technológiát (Passivált Emitter Rear Cell) használ, amely lehetővé teszi a napfény rendkívül hatékony átalakítását elektromos energiává.

Kiemelkedő hatásfok: A LONGI LR5-66HIH 505W kiemelkedő hatékonyságot ér el, és így maximalizálja a beépített négyzetméterenkénti energiahozamot.

Robusztus vázszerkezet: A modul stabil kerettel rendelkezik, amely optimális védelmet nyújt a környezeti hatásokkal és a mechanikai igénybevétellel szemben.

Tartós anyagok: A kiváló minőségű anyagoknak és a precíz gyártásnak köszönhetően a modul hosszú élettartamot és megbízható teljesítményt biztosít. Kompakt kialakítás: Nagy teljesítménye ellenére a modul kompakt kialakítású, és hatékony telepítést tesz lehetővé korlátozott helyeken.

Integrált védelmi mechanizmusok: A modul integrált védelmi mechanizmusokkal van felszerelve a biztonságos működés és a hosszú élettartam érdekében. Tanúsított minőség: A LONGI LR5-66HIH 505W megfelel a szigorú minőségi előírásoknak, és tanúsítvánnyal rendelkezik kiváló teljesítménye és biztonsága miatt. A LONGI LR5-66HIH 505W napelem modul a tiszta energiatermelés élvonalbeli megoldását képviseli, lenyűgöző teljesítményével és kiváló minőségével jelentős mértékben hozzájárul a megújuló energiaforrások népszerűsítéséhez és a környezetterhelés csökkentéséhez.

Ezek a műszaki teljesítmények és technológiai fejlesztések együtt  magas energiahozamot eredményeznek.

Csatolt dokumentumok

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!